Kundreferenser / Recensioner

KUNDREFERENSER / RECENSIONER


Måste bara skriva till er o säga att er tvålkaka är det bästa schampot jag någonsin haft , använt lavendel/mint och nässla. Första gången mitt hår har så mycket lyster ,ser friskt ut o känns som det får massor med näring !
Nu tvättar jag håret max 1gång per vecka ,tidigare var jag tvungen att tvätta varannan t.om varje dag ibland även med dom "dyra" frisör schampona.

Håtbottnen har slutat klia, håret känns tjockt o fylligt o växer som ogräs 😂

Tack för era underbara produkter !! ❤❤  Felicia

 __________________________________________________________________________________

Jag har aldrig varit någon som lagt ner mycket på skönhet, jag har ingen lust att lägga ner tiden eftersom intresset inte finns.
Sedan jag började använda ekologiska schampoo kakor från Nea Of Sweden som de gör själv! Så är mitt hår som nytt.
Jag har inte klippt mig på 1,5 år, inte färgat på 2,5 och behöver inte använda balsam längre, inte heller vinägerskölj. I mitt långa hår har detta varit helt omöjligt.
Mitt hår är starkare på alla sätt, mer glans än någonsin, mina toppar har läkt sig och efter en dusch så känns det som att jag är nyfrisserad 🥰🥰
Dessutom får jag inte längre en hårboll i handen när jag drar igenom 😃😍🤩
Allt som krävs är en dusch👌

Sandra, Upplands Väsby

___________________________________________________________________________________

Bästa schampot jag användt.
Ni ska vara stolta att ni tillverkar sveriges bästa schampo tusen tack mitt hår mår så bra hurra 🐝😁✌🏻🙃😻 min favorit är Rhassoulefter det är det  Advocado. Dom andra jag beställt har jag aldrig testat än så spännande.
Tack för ni finns tvålspecialisterna 🌝☀

Emelie, Kungsängen

____________________________________________________________________________________
Jag har letat länge efter en Deo utan aluminium som håller mig fräsch en hel dag och äntligen har jag hittat en toppen Deo som luktar underbart och håller mig torr även då jag masserar en hel dag.
Jag kan varmt rekommendera Nea Of Swedens Deo Cream Lavender & Lemongrass till alla. Den funkar verkligen, kanon!

Soliga hälsningar, Laila
Massör, Uppsala
____________________________________________________________________________________
I mitt yrke som terapeut använder jag en hel del massageoljor och har mycket gott att säga om Nea Of Swedens Massage & Body Oils.
Förutom vetskapen att de är tillverkade av vegetabiliska, helt naturliga råvaror gör deras egenskaper dem tacksamma att varmt rekommenderas för.
Oljorna är mycket dryga (säkert inte bra för försäljningsstatistiken!) och ger ett bra glid utan att bli "slipprig".

Ingen av mina patienter har någonsin upplevt sig kladdig efter en behandling eftersom oljan går bra in i huden.
Dofterna neroli, citrus, lavendel och pepparmint som jag använder mig av doftar behagligt och fräscht och täcker alla behov och sinnesstämningar hos mina patienter!
Lägg till bra och personlig service så är valet av leverantör ännu enklare!

Cecilia Gustafsson
Fysioterapeut och cert. massör, Uppsala

Jag använder en hel del av Nea Of Swedens produkter som jag verkligen gillar.
Min hy har blivit både klarare och slätare.
Har nu även prövat Butter Face & Body Cream Sweet Lavender som är toppen som nattkräm. Lite fetare och känns riktigt skön och välgörande som att hyn får ny energi och blir jättemjuk. Den kan jag varmt rekommendera för ett hösttrött ansikte!
Ansiktsoljan Face Oil Carrot Dry & Mature är toppen tex på sommaren när man inte vill sminka sig i värmen. Ger lite frisk färg, går snabbt in i huden som blir mjuk men absolut inte fet som många kanske tror. Väldigt dryg.

En väninna som arbetar som hudterapeut och har gjort ansiktsbehandlingar och kollat min hy tidigare sa: "Jag fattar inte hur din hy har blivit så slät och fin!
Du har mindre rynkor nu än när du var yngre" Ja där ser man! Det är inte bara jag själv som ser skillnad och det kan jag tacka Era krämer och oljor för.
Massage & Body Oil är toppen i dusch och bad mot torr eksem hud, jag väljer lavendel för avslappning och värkande muskler och jag slipper smörja in mig efteråt, redan klart!

Använder djurtvålen Gentle Cleaning & Anti Itch till min hund och den hjälper till och med mot fästingarna som han annars får gott om. Pälsen blir jättefin och mjuk så den kan jag rekommendera till er som har hund!

Lip & Body Salve ceraten är verkligen mjukgörande och torkar inte ut läpparna som vanligt cerat (lypsyl) som man måste smörja med stup i ett.
Har även börjat använda Deep Cleansing Oil och den är toppen! Det stämmer verkligen att fett löser fett, fungerar mycket bättre än rengöringslotioner. Jag kollar efter med ansiktsvatten om allt ärr borta och bomullstussen blir fortfarande vit !
Täpper inte till porerna, torkar inte ut eller gör huden för fet utan mjuk och ren. Den har blivit ett måste.

Som en sammanfattning så är produkterna inte bara hud och miljövänliga utan även fria från syntetiska gifter. De hjälper verkligen, är prisvärda och dryga. Så här blir det verkligen flera flugor i en smäll!

Tack för att Ni gör så bra produkter, från en nöjd och glad kund
Lisa Randbäck


Jag älskar min Olive Scrub! (utgått ur sortimentet). Huden blir ren och rosig.
Jag har provat många andra scrubbkrämer som bara innehåller några få korn, men Olive Scrub innehåller många små små korn som gör rent på djupet utan att torka ut!
Den fräscha doften av lavendel och mint är en bonus!

Charlotte i Upplands Väsby


Jag kan varmt rekomendera Nea Of Swedens produkter.
Började använda deras Lip & Body Salve för 6 år sedan pga av en allergi , jag tålde nämligen inte vanliga lypsyler och de förklarade att innehållet i lypsyler är till största delen mineraloljor som på sikt skadar huden vilket inte vegetabiliska oljor gör.

Även mina 3 barn använder dem dagligen.

Sedan förespråkar jag Face Oil Carrot. Jag bad Nea Of Sweden om hjälp och undrade om det fanns någonting för klåda och utslag i ansiktet och jag provade Face Oilen som har visat sig hjälpa mig mycket bra och nu har jag inte ett dugg tendens till klåda längre.
Måste även berätta att All Natural & Vegetable tvålarna är helt underbara och doftar gudomligt.

Nytt för mig är Aloe Face & Body Gel även den doftar underbart och är väldigt dryg jag använder den över hela kroppen. Återfuktar utan att kladda.
Finns mycket mer att rekommendera men dessa är mina favoriter.

Tack Nea Of Sweden för era underbara produkter
Med Vänlig hälsning Marie Öster


Jag har provat lite olika produkter från Nea Of Sweden och är verkligen jättenöjd!
Speciellt mycket gillar jag Jojoba oljan, som rengör, tar bort smink och lugnar ner min hud otroligt bra. Efter den använder jag Whipped Face & Body Cream Neroli (utgått men har ersatts av Butter Face & Body Cream Neroli) som luktar väldigt gott samtidigt som den passar min hud, har tidigare haft problem med att hitta just ansiktscremer som inte luktar för starkt och inte täpper till mina porer. Men Whipped Neroli är underbar mot min hud och även den lugnar ner min oroliga hud och dess problem, allt från plitor till röda ärr.

Sedan jag började med dessa produkter har jag märkt en rad förbättringar med min hud, bland annat att ytliga bristningar vid näsan har minskat, jag blir även mindre rödflammig och irriterad i huden.
Jag kan varmt rekommendera andra att testa produkter från Nea Of Sweden, inte bara för att deras produkter är bra, utan även för deras fina värderingar och sin inställning till miljön, dessutom är deras service super!

Tack för att ni finns!
Hälsningar från Helen i Stenungsund


Jag använder en del av Nea Of Swedens produkter vilket har gjort min sköra hud mycket tåligare. Bland annat använder jag Vitamine Face & Body Cream (utgått och ersatts av Butter Creamerna)på nätterna vilket jag till en början upplevde som väldigt fet men ger mycket bra resultat och den är perfekt som nattkräm.
Handkrämer är alltid svårt att hitta de ska inte vara för feta, inte kladda mm. Hand Creamen tycker jag fungera super bra och går in i huden fort utan klibb.
Lip & Body Salve ceraten är mycket mjukgörande inte något beroende framkallande vilket jag tycker många andra cerat blir.
Har börjat använda deras Deep Cleansing Oil vilken är bra att använda både som rengöring samtidigt som den är mycket vårdande.
Sminket försvinner lätt efter några drag med bomullspaden. En skön rengöring helt enkelt :-)

Detta är några av Nea Of Swedens produkter jag varmt kan rekommendera.
Mycket prisvärda och dryga, att de är miljövänliga och inte innehåller syntetiska gifter är ett stort plus i dagens samhälle och för huden.

Vänliga hälsningar, Melusine Stockholm