DITT SVENSKA EKOLOGISKA
HUDVÅRDS VAL !


Varukorg

Våra produkter

Information

Kontakt

Nea Of Sweden
Lindvägen 6
194 92 Upplands Väsby
Sverige
E-post:
Webb: www.neaofsweden.se
Telefon: 08-51023548

Nyhetsbrev

Om företaget & vår filosofi


Vårt ställningstagande & filosofi! Less is better!
För Din, barnen, djuren och vår planets skull vill vi efter bästa förmåga uppmuntra användningen av naturliga produkter och bidra till ekologisk medvetenhet och respekt för allt liv. Det är bara Naturligt!
Våra varumärken:
BMV, Bra Människo Val ® och BDV, Bra Djur Val ®

Nea Of Sweden är ett familjeföretag och drivs av Gunnar och Carina Smith.


Idag används tyvärr alldeles för mycket syntetiska ingredienser inom hudvård och kosmetika idag men tack och lov har marknaden börjat svänga.
Vi ser med glädje alla små aktörer som försöker få till en förändring.
Blir vi tillräckligt många ger det stort resultat!


Huden är vårt största organ och absorberar mycket av det vi smörjer oss med. Bara det skulle kunna förklara en hel del om varför människor idag har mer allergier, eksem och andra oförklarliga hudåkommor som vi nu ser resultat av och framtiden känns lite orolig med tanke på att det inte har förändrats speciellt mycket hos de stora hudvårdstillverkarna och kosmetikabolagen.

 

Vårt varumärke:
BMV, Bra Människor Val 
® är en serie av hud- och egenvårdsprodukter som står för att människan och miljön kommer i första hand och inte i sista.

Vårt varumärke:
BDV, Bra Djur Val ® är en serie av hud- och egenvårdsprodukter för djur. Dessa produkter är tillverkade efter djurens känsliga sinnen. Passar även för känsliga människor.
Vi stödjer
Djurens Rätt  och garanterar att våra produkter eller råvaror INTE testas eller har testats på några djur!

Våra produkter tillverkas och kontrolleras i Cosmetics - Good Manufacturing Practices (GMP) anda som bland annat innebär att våra produkter genomgått kontroller vad gäller mikroorganiser, bakterier och jästtillväxt för att säkerställa kvaliteten för våra kunder. 

Produkterna innehåller inga mineraloljor (petroleum oljor), animaliska råvaror eller syntetiska doftämnen utan endast vegetabiliska oljor/fetter och ekologiska örter och eteriska oljor.

Nea Of Sweden är registrerat hos Läkemedelsverket, CPNP och hos Kemikalieinspektionen.

Organisationsnummer:  5705261013
Innehar F-skattsedel

Adress:
Lindvägen 6, 194 92 Upplands Väsby
Ring före eventuellt besök så vi säkert är på plats!

Vi nås på telefon 08-51023548. Om vi inte svarar, tala in ett meddelande så ringer vi upp så fort vi kan. Ni kan alltid nå oss på mailen, info(snabela)neaofsweden.se
Vi besvarar mail inom 48 timmar vardagar.


All text, alla symboler och alla bilder är Nea Of Swedens egendom.
Dessa får inte användas utan vårt samtycke.
Copyright
© 2009 Nea Of Sweden

Information som finns länkade från andra webbsidor tar vi inget ansvar för vad gäller innehåll och användningsråd som inte finns på vår hemsida av våra produkter.